Gyereket a magasba Dunaszerdahelyen

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom hetedik alkalommal szervezi meg a gyerekemelést, kiállva a gyermekvállalás, a családalapítás fontossága mellett.

A kárpát-medencei szintű kezdeményezéshez a gyermekes családok Dunaszerdahely városából negyedszer csatlakozhatnak, a FEMIT és a Szövetség a Közös Célokért szervezésében május 4-én, szombaton 11 órakor.

A nagysikerű kezdeményezésen évente több tízezren vesznek részt családi napok, gyerekrendezvények keretében, ahol egyszerre emelik magasba gyerekeiket szüleik. A mozgalom idén is arra törekszik, hogy megmutassa, a gyerek a legnagyobb érték, a boldogság forrása, mert családban élni jó!

szervezők a kezdeményezéssel a világjárvány, a háborús helyzet és a gazdasági infláció okozta bizonytalanságban is arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a gyermek az állandó biztos pont az életünkben. Ahogy a mottó: Körülöttünk forog a világ! is utal rá, a szülőknek a gyermek, a gyermeknek pedig a szülők jelentik az egész világot.

A családoknak 10 órától színes programokkal készülnek, fellépnek az Október utcai óvoda és a Benedek Elek Óvoda növendékei. Kísérő programként tájékoztatást nyújtunk a Köldökzsinór programról, foglalkozást biztosít a Melorat.io – Magán Gyógypedagógiai Központ, valamint táplálkozási tanácsadást biztosít a JustHealthy szakértői csapata.

 

A rekordkísérlethez való csatlakozáshoz minél több, a programban regisztrált gyermeket várnak Dunaszerdahelyről is.

Találkozzunk 2024. május 4-én, szombaton 10 órától Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren (rossz idő esetén az aulában) és pontban 11 órakor emeljük fel gyermekeinket!

Program:

10.00 Regisztráció, köszöntők – A karszalaggal regisztrált gyerekek ajándékot és tombolajegyet kapnak. A tombolahúzásra a gyerekemelés után kerül sor.
10.15 Gyerekprogramok – fellépnek az Október utcai óvoda és a Benedek Elek Óvoda növendékei
10.40 Forgách Erika zenés gyerekműsora a visszaszámlálásig
11.00 Gyereket a magasba!
11.05 Tombolahúzás