A kijárási tilalom alatt nincs ügyfélfogadás a SZAKC irodáiban

A Szövetség a Közös Célokért társulás tájékoztatja ügyfeleit, hogy a november 25-től kihirdetett veszélyhelyzet, valamint a kijárási tilalom bevezetése miatt, mely a következő két hétben lesz érvényben, a SZAKC irodái nem tudják személyesen fogadni az ügyfeleket.

A kijárási tilalom ideje alatt elsősorban telefonon fogadják az ügyfelek hívásait, de elérhetőek a szövetség munkatársai e-mailben és online formában a SZAKC Facebook-oldalán keresztül.

A SZAKC vezetősége tisztelettel kéri az ügyfeleket, hogy az irodák munkatársait személyesen csak előzetes egyeztetés után, indokolt és sürgős esetben a kész dokumentumok átvétele céljából keressék. A dokumentumokat egy lezárt borítékban lehet benyújtani.

Az ügyfelek közvetlenül két témában kérhetnek felvilágosítást: a magyar igazolvány ügyintézésének jelenlegi lehetőségeiről, illetve a Köldökzsinór programmal összefüggő kérelmek benyújtására vonatkozó információkkal kapcsolatban.

A civil szervezetek szintén telefonon, e-mailben és a Facebook-oldalon keresztül kérhetnek tájékoztatást az aktuális pályázatokkal és a határon átívelő partnerkereséssel kapcsolatban.

Az irodák tehát továbbra is üzemelnek, de a kommunikáció csak telefonos vagy elektronikus formában történik. Az irodák elérhetőségei ITT találhatók meg. 

Keressék bátran az irodahálózat munkatársait, írják meg kérdéseiket, és a SZAKC ügyintézői mielőbb válaszolnak!