Szeptembertől zavartalan az ügyfélfogadás a SZAKC irodáiban

A Szövetség a Közös Célokért társulás irodáit többek között a Magyar igazolvány és a Köldökzsinór program iránt, valamint a civil ügyekkel kapcsolatban kereshetik az érdeklődők személyesen is.

Az irodahálózat munkatársai a koronavírus-járvány terjedését megakadályozó korlátozások idején is tartották az ügyfeleikkel a kapcsolatot. Ebből a célból az online ügyfélkapu és a telefonos szolgáltatás lehetőségeit használták ki. A korlátozások feloldását követően júliusban és augusztusban pedig ismét személyesen, a nyári nyitvatartási rend szerint fogadták az ügyfeleket.

Ismét zavartalan nyitvatartással várják az ügyfeleket

Szeptembertől pedig a társulás irodáiban, zavartalanul a megszokott nyitvatartás szerint érhető el ismét az ügyintézés. A SZAKC ügyvezető igazgatója, Hideghéthy Andrea tájékoztatása szerint annak köszönhetően, hogy fenntartották a kapcsolatot a kérelmezőkkel és közben előkészítették a személyes ügyintézési folyamatot, a rendkívüli állapot feloldását követően gördülékeny a visszaállás az ügyfelek személyes fogadására.

Az irodákban továbbra is betartják a járványügyi óvintézkedéseket, és különböző ügyfélfogadási időkben Pozsonyban, Dunaszerdahelyen, Komáromban, Párkányban, Ipolyságon, Léván, Losoncon, Rimaszombatban, Rozsnyón és Királyhelmecen várják az érdeklődőket.

Ugyanakkor a társulás vezetősége felhívja az ügyfelek figyelmét arra, hogy az esetleges fennakadások elkerülése végett javasolt az előzetes telefonos időpont-egyeztetés.

Az irodák elérhetőségéről és nyitvatartási idejéről itt tájékozódhatnak.