Online marketing: Határon átnyúló program fiataloknak

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, a Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság és Szövetség a Közös Célokért társulás határon átnyúló képzéssorozatot rendez fiatal vállalkozónak és vállalkozó szellemű fiataloknak a Felvidéken „Segítünk indítani – határon átnyúló program fiataloknak” címmel augusztus 20-án és augusztus 26-án.

 

A szeptember 20-i, keddi képzés 10.00 – 12.00 óra között lesz Komáromban, a Kossuth tér 3. szám alatti Csemadok előadóteremben.

A szeptember 20-i, keddi képzés Komárom után Dunaszerdahelyen folytatódik 14.00 – 16.00 óra között az Üzleti és Tájékoztatási Központ (Perfects irodaház) előadótermében (Erzsébet tér 7.)

A szeptember 26-i, hétfői képzés 9.00 – 11.00 óra között Rozsnyón lesz a Rákóczi Magyar Házban (Komensky u. 4.).

A szeptember 26-i, hétfői képzés Rozsnyó után Királyhelmecen folytatódik 15.00 – 17.00 óra között a Bodrogközi Magyar Közösségi Házban (Fő utca 787/78.)

Az ingyenes képzés témája az online marketing. Célja, hogy sikeres legyen a saját vállalkozás elindítása. Mottó: „Az vagy, ami a neten látszik belőled!”

A szervezők felhívása: “Vegyél részt INGYENES képzési programunkban, hogy online is képben légy. Csatlakozz hozzánk, hogy előnnyel indulj a leendő versenytársaiddal szemben, és a LEGJOBB LÁTSZÓDJON BELŐLED!”

A szervezők minden érdeklődőt szívesen látnak!